SAVE MORE – GO FAST – BE SAFE

Prøv alle fordelene ved å bruke Berg-Hansen som reisebyrå.

Som kunde i Berg-Hansen får du alltid et effektivt reiseprogram, og skulle noe uforutsett skje kan du ringe oss 24/7. Slik bruker du mindre tid på reisen, og mer tid på det du verdsetter mest.

SAVE MORE
Spar penger med våre konkurransedyktige priser, spesialtilbud og rabatter.

GO FAST
Reis sømløst med personlig profil og app – ditt reisebyrå i lomma.

BE SAFE
Vær trygg på hele reisen. Vi er her 24/7.
 

Les mer på Berg-Hansen.no
https://www.berg-hansen.no/bedrift-bli-bedriftskunde-reisebyraavtale-pa-1-2-3


Det er mange grunner til at bedrifter bør bruke reisebyrå når medarbeiderne skal ut på tjenestereiser.

1. Spar penger

For mange er nok den viktigste årsaken at det er kostnadsbesparende. Om den enkelte skal bestille billetter selv, og finne rimeligste alternativ, tar dette tid. Man vil som regel ikke finne det billigste alternativet heller.
Profesjonelle reisekonsulenter gjør dette raskere og finner de gunstigste prisene på billetter og hotell.

2. Når noe uforutsett skjer

Det er når uforutsette ting inntreffer, og tingene ikke går på skinner, en virkelig ser fordelene av å ha et apparat i bakhånd som trør til og hjelper.
Orkan, streik eller ulykke? Vår egen beredskapsgruppe overvåker hendelser 24 timer i døgnet og varsler deg når noe skjer. Vi gir deg oversikten over hvor de reisende i bedriften befinner seg, og hjelper dem trygt hjem.

3. Oversikt over reisekostnadene

En annen viktig fordel bedrifter ser ved å bruke reisebyrå er at de får bedre oversikt over reisekostnadene. Man har kjøpt alt på ett sted, og har bare en forhandler å forholde seg til. Det blir også enklere å føre reiseregninger.

4. Beste IT-løsningen for bedrifter

Det enestående IT-verktøyet gjør at Berg Hansen allerede nå har over 800 bedriftsavtaler med fornøyde kunder. IT-løsningen gjør at vårt opplegg passer like godt for store som for små bedrifter.

Det raskeste og enkleste er for mange å bestille reiser selv på vår selvbetjeningsløsning, Berg- Hansen webgate. Her får du fly, hotell, leiebil og tog - alt på ett sted. Når du er på farten er det enkelt å bestille eller endre reiser på vår app. Både i selvbetjeningsløsningen og på app får du selvfølgelig tilgang til bedriftens beste avtalepriser, samt alle markedspriser.

5. Du får alltid hjelp

Men selv om det er enkelt å bestille reiser selv, er det noen som heller ønsker å snakke med en av våre reiserådgivere som sitter klar til å hjelpe deg døgnet rundt - alle dager i uken.
Telefon: 51201910  E-post: bestilling.hau@berg-hansen.no
Berg Hansen Reisebyrå ble etablert i 1875, og har 380 ansatte fordelt på 27 kontorer over hele Norge. Byrået er ISO og IATA-sertifisert, og har partneravtale med Carlson Wagonlit Travel (CWT) som er verdens største reisebyrå. Det betyr at vi har representanter i 153 land i verden.

Send forespørsel

Ja, kontakt meg angående tilbud på jobbreiser!